Στο επίκεντρο τα προβλήματα των ΕΒΕ Reviewed by Momizat on . Την ανάγκη να αλλάξει άμεσα η πολιτική που εφαρμόζεται και να υπάρξει μια οικονομική πολιτική που να επικεντρώνεται στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, τό Την ανάγκη να αλλάξει άμεσα η πολιτική που εφαρμόζεται και να υπάρξει μια οικονομική πολιτική που να επικεντρώνεται στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, τό Rating: 0

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των ΕΒΕ

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των ΕΒΕ

Την ανάγκη να αλλάξει άμεσα η πολιτική που εφαρμόζεται και να υπάρξει μια οικονομική πολιτική που να επικεντρώνεται στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, τόνισε χθες για ακόμα μια φορά από τα Τρίκαλα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς. Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ «εάν θα συνεχιστεί να εφαρμόζεται η ίδια οικονομική πολιτική, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να λυθούν, τα προβλήματα μας. Πολιτική η οποία έχει βάλλει στο επίκεντρο της μεγάλες επιχειρήσεις, κάτι που γίνεται τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια του Μνημονίου. Πρέπει να αλλάξει η οικονομική πολιτική και να στηριχθούν οι μικρές και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις αυτές που έχουν το 85% των θέσεων εργασίας, αυτές που παράγουν το 77,2% της προστιθέμενης αξίας στη χώρα. Είναι μια πολιτική που έρχεται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς το μότο της είναι «Σκέψου πρώτα σε μικρή κλίμα», γιατί το αντίστοιχο φαινόμενο της ανεργίας και στην Ευρώπη είναι το μείζον θέμα και η κατεύθυνση της είναι να στηριχθούν οι μικρές επιχειρήσεις.

Ο κ. Καββαθάς- συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας- βρέθηκε στην πόλη, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχουν προγραμματιστεί ενόψει της πανελλαδικής κινητοποίησης που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα, ημέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες, έγινε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, παρουσία των αντιπροσώπων των Σωματείων, όπου τέθηκαν στον επίκεντρο όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το ΚΕΑΟ, ο ΕΝΦΙΑ, τα «κόκκινα δάνεια» αλλά και η χρηματοδότηση των ΜΜΕ.

kavvathas2 kavvathas3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή