Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο Κ. Σκρέκας-Στο «πακέτο Γιούνκερ» το Βόρειο τμήμα του Ε-65 Reviewed by Momizat on . Τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά συνόδευσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Στ Τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά συνόδευσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Στ Rating: 0

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο Κ. Σκρέκας-Στο «πακέτο Γιούνκερ» το Βόρειο τμήμα του Ε-65

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο Κ. Σκρέκας-Στο «πακέτο Γιούνκερ» το Βόρειο τμήμα του Ε-65

Τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά συνόδευσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Στη Σύνοδο συζητήθηκε μεταξύ άλλων και εγκρίθηκε το επενδυτικό πρόγραμμα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που έχει ως στόχο να αναζωογονήσει την οικονομία της Ε.Ε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο «πακέτο», το αποκαλούμενο και “πακέτο Γιούνκερ” έχει περιληφθεί και το κομβικής σημασίας έργο για την Περιφέρεια της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα του Νομού Τρικάλων, Βόρειο Τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε-65.
Πρόκειται για το Τμήμα που θα ενώνει τον Ε-65 με την Εγνατία Οδό και το οποίο θα αλλάξει άρδην τον χάρτη στην περιοχή, αναδεικνύοντας τον Ν. Τρικάλων ως σημαντικό επιχειρηματικό «κόμβο», δίνοντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και προσέλκυσης νέων επενδύσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή