Στο ζενίθ η ζήτηση παιδικών εμβολίων Reviewed by Momizat on . Η διάθεση φαρμάκων βρέθηκε στο επίκεντρο όλη την περασμένη εβδομάδα καθώς και αυτή που ξεκίνησε από την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος. Με τις τράπεζες κλειστέ Η διάθεση φαρμάκων βρέθηκε στο επίκεντρο όλη την περασμένη εβδομάδα καθώς και αυτή που ξεκίνησε από την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος. Με τις τράπεζες κλειστέ Rating: 0

Στο ζενίθ η ζήτηση παιδικών εμβολίων

embolio

Η διάθεση φαρμάκων βρέθηκε στο επίκεντρο όλη την περασμένη εβδομάδα καθώς και αυτή που ξεκίνησε από την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος.
Με τις τράπεζες κλειστές και τις εταιρείες φαρμάκων να πιέζουν προς τους φαρμακοποιούς για μετρητά, και όλα αυτά ταυτόχρονα με την κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης σε σκευάσματα, ήταν λογικό να δημιουργήσουν συνθήκες έντασης και αγωνίας στους φαρμακοποιούς.

Ωστόσο, μέσα από το πλαφόν διάθεσης φαρμάκων προς τους φαρμακοποιούς η κατάσταση φαίνεται να κινείται σε ομαλά στάδια ωστόσο μένει ένα αρωτηματικό για το πότε θα λήξει ο συναγερμός.

Μεταξύ των φαρμάκων και σκευασμάτων που είχαν τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν τα παιδικά εμβόλια. Αυτό λόγω του υψηλού κόστους αγοράς σε περίπτωση μη συνταγογράφησης και μη πίστωσης από πλευράς των φαρμακοποιοών. Έτσι οι γονείς έσπευσαν να συνταγογραφήσουν εμβόλια που σε πολλές περιπτώσεις είχαν προγραμματιστεί ακόμη και μήνες μετά να κάνουν στα παιδιά τους υπό το φόβο της μη δυνατότητας συνταγογράφησης. Αυτό επέφερε μια έλλειψη σχετική στα φαρμακεία που αναμένεται να εξομαλυνθεί.
εφημερίδα
Η ΕΡΕΥΝΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή