Στο ΚΑΤ διασωληνωμένοι δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες – Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Reviewed by Momizat on . Εννέα τραυματίες με εγκαύματα στο ΚΑΤ, μια στο ΓΝΑ και δύο στο Ιπποκράτειο με αναπνευστικά προβλήματα - Σε έκτακτη εφημερία το Σισμανόγλειο - Σε επιφυ Εννέα τραυματίες με εγκαύματα στο ΚΑΤ, μια στο ΓΝΑ και δύο στο Ιπποκράτειο με αναπνευστικά προβλήματα - Σε έκτακτη εφημερία το Σισμανόγλειο - Σε επιφυ Rating: 0

Στο ΚΑΤ διασωληνωμένοι δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες – Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Στο ΚΑΤ διασωληνωμένοι δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες – Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Εννέα τραυματίες με εγκαύματα στο ΚΑΤ, μια στο ΓΝΑ και δύο στο Ιπποκράτειο με αναπνευστικά προβλήματα – Σε έκτακτη εφημερία το Σισμανόγλειο – Σε επιφυλακή το ΕΚΑΒ

Δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες που είχαν μεταφερθεί στο ΚΑΤ διασωληνώθηκαν και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στη ΜΕΘ, καθώς οι γιατροί έκριναν που η κατάστασή τους ήταν σοβαρή.

Συνολικά έχουν γίνει 9 διακομιδές στο ΚΑΤ, μία στο 251 ΓΝΑ και δύο στο Ιπποκράτειο με αναπνευστικά πρόβληματα. Όλοι όσοι έχουν διακομιστεί στο ΚΑΤ έχουν εγκαύματα. 
Το ΕΚΑΒ δέχεται κλήσεις για περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα. Αναπτύσσει δυνάμεις, ασθενοφόρα και πληρώματα, στα διοδια των Αφιδνων και του Αγιου Στεφάνου.
Εκτιμάται πολυ δυσκολο βραδυ και αναμένεται να μπει εκτάκτως σε εφημερία νοσοκομειο της Αττικής εαν χρειαστεί για την αντιμετώπιση ασθενών.

Οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ στην περιοχή έχουν αυξηθεί. Δύο μοτοσικλέτες άμεσης επέμβασης, 7 ασθενοφόρα και μια κινητή ιατρική μονάδα. 

Λόγω της αυξημένων κλήσεων στο ΕΚΑΒ για περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έδωσε εντολή ενεργοποίησης – έκτακτης εφημερευσης του ΓΝ «Σισμανόγλειο».
Για τα περιστατικά εγκαυμάτων δόθηκε εντολή ενεργοποίησης – έκτακτης εφημέρευσης της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής – Εγκαυμάτων του ΓΝ ΚΑΤ
Στις περιοχές της πυρκαγιάς βρίσκονται 2 μηχανές άμεσης επέμβασης του ΕΚΑΒ, 1 Κινητή Ιατρική Μονάδα και 7 ασθενοφόρα.
Στην Αττική εφημερεύουν τα Νοσοκομεία «Ιπποκράτειο», «Ερυθρός», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή