ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ CLUB MED 2. Reviewed by Momizat on . Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε σήμερα στις 6:30 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Club Med 2, με σημαία Γαλλίας. Μεταφέρει 254 επιβάτες και 214 μέλη πληρώματος. Ήλθε Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε σήμερα στις 6:30 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Club Med 2, με σημαία Γαλλίας. Μεταφέρει 254 επιβάτες και 214 μέλη πληρώματος. Ήλθε Rating: 0

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ CLUB MED 2.

kroyazieroploio

Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε σήμερα στις 6:30 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Club Med 2, με σημαία Γαλλίας. Μεταφέρει 254 επιβάτες και 214 μέλη πληρώματος. Ήλθε από την Ερεσό και το απόγευμα στις 7 θα αναχωρήσει για Σκιάθο.
Το κρουαζιερόπλοιο που διαθέτει πέντε ιστία, κατασκευάστηκε το 1992 ση Χάβρη της Γαλλίας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που πλέουν στον κόσμο. Κάνει κρουαζιέρες στα νερά της Μεσογείου και της Αδριατικής Θάλασσας το καλοκαίρι, και την Καραϊβική το χειμώνα. Το πρωί ταξιδεύει με τις μηχανές του και το βράδυ σηκώνει πανιά. Παρέχει υψηλού επιπέδου φιλοξενία.
Φίλοι της Ερα Βόλου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή