Στο μπαλκονάκι σου κοιτώ Reviewed by Momizat on . Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές, και ελήφθησαν στην οδό Ομήρου, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι πολίτες, πρέπει να κλείσ Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές, και ελήφθησαν στην οδό Ομήρου, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι πολίτες, πρέπει να κλείσ Rating: 0

Στο μπαλκονάκι σου κοιτώ

Στο μπαλκονάκι σου κοιτώ

Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές, και ελήφθησαν στην οδό Ομήρου, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι πολίτες, πρέπει να κλείσουν ραντεβού για να εξυπηρετηθούν.

Αν δεν το κάνουν, ή χρειάζονται κάποια έκτακτη εξυπηρέτηση από την εν λόγω υπηρεσία,θα πρέπει να σταθούν κάτω από το μπαλκόνι του ημιορόφου, και να συνεννοούνται με τους υπαλλήλους, οι οποίοι παραλαμβάνουν και παραδίδουν τα έγγραφα των πολιτών..ακροβατώντας στο μπαλκόνι.

Ομολογουμένως έξυπνη ιδέα, ανάλογη της εξυπνάδας που διακρίνει αυτή την πόλη, διότι κύριε-σου λένε οι υπεύθυνοι-  έρχεσαι που έρχεσαι σε εμάς, είσαι και πιασμένος λόγω καραντίνας, να μια καλή ευκαιρία να τεντωθείς λίγο και να ασκηθείς.

Το ίδιο  ισχύει και για τους υπαλλήλους. Ασκούνται και αυτοί, και αν τυχόν έχουν και προβλήματα υψοφοβίας, να μια καλή ευκαιρία να την καταπολεμήσουν. Όχι παίζουμε.  Το θέαμα είναι κωμικοτραγικό, αλλά μπαίνουν και ένα σωρό σοβαρά ερωτήματα που αφορούν την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας, και ιδιαίτερα των συμπολιτών μας αυτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες:

Τα προσωπικά τους δεδομένα. γιατί θα πρέπει να λένε με δυνατή φωνή ποιο είναι το πρόβλημα που έχουν; Γιατί θα πρέπει το πρόβλημα τους να το ακούνε και οι υπόλοιποι παριστάμενοι; Υπάρχει συνήγορος του πολίτη;

Η ασφάλεια των εργαζομένων που κρέμονται στο μπαλκόνι, δεν έχει καμιά σημασία;(καλά τι ρωτάμε και εμείς. Δικαιώματα εργαζομένων, το πιο σύντομο ανέκδοτο στις μέρες μας). Προς το παρών πάντως όλοι μας παίρνουμε μια ιδέα πως γίνονταν παλιά οι καντάδες. Το λες και μάθημα ιστορίας..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή