Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Μιχάλης Μπαγιώτης Reviewed by Momizat on . Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διεκομισθη τραυματισμένος ύστερα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί στο ύψος του Animus ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρ Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διεκομισθη τραυματισμένος ύστερα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί στο ύψος του Animus ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρ Rating: 0

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διεκομισθη τραυματισμένος ύστερα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί στο ύψος του Animus ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιωτης.

Ο κ. Μπαγιωτης κατευθυνόταν προς Λάρισα και συγκεκριμένα στον σταθμό του ΟΣΕ για να εκτελέσει πρωινό δρομολόγιο όταν στην Ραχούλα και στο ύψος του Νοσοκομείου Animus το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας και κατέληξε στα χωράφια.
Ο Μιχάλης Μπαγιώτης φέρει ελαφριά κατάγματα και μώλωπες με την κλινική του εικόνα να είναι καλή ενώ συνεχίζονται μέχρι στιγμής οι εξετάσεις  από τους θεράποντες ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή