Στο νοσοκομείο Τρικάλων ανακυκλώνουν εφημερίες για να μπαλώσουν τα κενά Reviewed by Momizat on . Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, αλλά μαρτυρίες αναφέρουν ότι είναι πολλοί οι γιατροί που δεν θα «αντέξουν» αυτό που γίνεται με τις εφημερίες . Και με το δίκιο το Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, αλλά μαρτυρίες αναφέρουν ότι είναι πολλοί οι γιατροί που δεν θα «αντέξουν» αυτό που γίνεται με τις εφημερίες . Και με το δίκιο το Rating: 0

Στο νοσοκομείο Τρικάλων ανακυκλώνουν εφημερίες για να μπαλώσουν τα κενά

Στο νοσοκομείο Τρικάλων ανακυκλώνουν εφημερίες για να μπαλώσουν τα κενά

Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, αλλά μαρτυρίες αναφέρουν ότι είναι πολλοί οι γιατροί που δεν θα «αντέξουν» αυτό που γίνεται με τις εφημερίες . Και με το δίκιο τους αφού όπως μας έλεγε γιατρός του νοσοκομείου “είναι δυνατόν κλινική με τρεις γιατρούς να τα βγάλει πέρα” ;  Ασφαλώς και δεν είναι δυνατόν αφού υπό αυτές τις συνθήκες αναγκάζονται να κάνουν από 10 εως 15 εφημερίες τον μήνα. Πόσοι αντέχουν να μένουν στο πόδι και άυπνοι ολόκληρα 24ωρα; Το προσωπικό, μοιραία, έχει λυγίσει, αλλά αντί να ενισχύονται σε αυτήν τους την υπερπροσπάθεια, έχουν δει τις αποδοχές τους να υποχωρούν. Μια ολόκληρη γενιά επιστημόνων πληρώνει τα σπασμένα κακοδιαχείρισης ετών. Eκεί φτάσαμε . 

Σχόλια (1)

 • Πού είναι ο...Παρθενης;

  Τί λέει ο λαλιστατος Διοικητής του ΓΝΤ Δημήτρης Παρθενης για αυτά;
  Γιατί για τα καλαμακια και για τα τοπια ύφασμα και τα χαμενα μηχάνημα τα ακουσαμε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Σάκη Κωστουλα….
  Το νυστερι θα μπει επιτέλους στο κοκκαλο;
  `Η θα λέμε αλλά λόγια να αγαπιομαστε στα ΜΜΕ;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή