Στο Νοσοκομείο Τρικάλων επιδόθηκαν σε 52 εργαζόμενους τα φύλλα αναστολής καθηκόντων Reviewed by Momizat on . Τεταμένη ήταν η κατάσταση σήμερα στο νοσοκομείο Τρικάλων καθώς τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της κυβέρνησης που προβλέπει αναστολή εργασίας για το υγειονομικό προ Τεταμένη ήταν η κατάσταση σήμερα στο νοσοκομείο Τρικάλων καθώς τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της κυβέρνησης που προβλέπει αναστολή εργασίας για το υγειονομικό προ Rating: 0

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων επιδόθηκαν σε 52 εργαζόμενους τα φύλλα αναστολής καθηκόντων

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων επιδόθηκαν σε 52 εργαζόμενους τα φύλλα αναστολής καθηκόντων

Τεταμένη ήταν η κατάσταση σήμερα στο νοσοκομείο Τρικάλων καθώς τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της κυβέρνησης που προβλέπει αναστολή εργασίας για το υγειονομικό προσωπικό που δεν έχει εμβολιαστεί.

Τα φύλλα αναστολής καθηκόντων επιδόθηκαν σε 52 περίπου εργαζόμενους από το νοσηλευτικό, το διοικητικό προσωπικό και σε τέσσερις γιατρούς.

Μπροστά στην άκαμπτη στάση της κυβέρνησης η ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζει νέες κινητοποιήσεις με αίτημα κανένας εργαζόμενος «να μη χάσει τη δουλειά του» και να αναδείξει «τα δυσαναπλήρωτα κενά που δημιουργούνται ήδη από σήμερα στη Δημόσια Υγεία».

Η Ομοσπονδία, εκτιμά ότι στα επιχειρησιακά σχέδια αναπλήρωσης των ανεμβολίαστων που θα τεθούν σε αναστολή καθηκόντων περιλαμβάνεται «η συγχώνευση κλινικών, η νέα αναστολή χειρουργείων, οι μετακινήσεις προσωπικού από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και η είσοδος ιδιωτών και εργολάβων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή