Στο ΝΥΜΦΑΙΟ – ΠΑΡΚΟ «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου Reviewed by Momizat on . Για μια ακόμη φορά ο Πολιτιστικός Μεγαλοχωρίου προσφέρει στους μαθητές των χορευτικών και θεατρικών τμημάτων του δωρεάν μια υπέροχη και συναρπαστική ημερήσια εκ Για μια ακόμη φορά ο Πολιτιστικός Μεγαλοχωρίου προσφέρει στους μαθητές των χορευτικών και θεατρικών τμημάτων του δωρεάν μια υπέροχη και συναρπαστική ημερήσια εκ Rating: 0

Στο ΝΥΜΦΑΙΟ – ΠΑΡΚΟ «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

Στο ΝΥΜΦΑΙΟ – ΠΑΡΚΟ «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

Για μια ακόμη φορά ο Πολιτιστικός Μεγαλοχωρίου προσφέρει στους μαθητές των χορευτικών και θεατρικών τμημάτων του δωρεάν μια υπέροχη και συναρπαστική ημερήσια εκδρομή αρχές Οκτωβρίου στο πανέμορφο Νυμφαίο και δωρεάν είσοδο στα δύο πάρκα διαφύλαξης της άγριας φύσης της Αγραπιδιάς και του Αρκτούρου. Εκεί θα πάρουν μέρος στην ενημέρωση και παρακολούθηση του ελεγχόμενου τρόπου διαβίωσης του λύκου και της αρκούδας.

           Ο Σύλλογός μας θέλοντας να τιμήσει τους μαθητές και τους γονείς , που τον επιλέγουν για 5η συνεχόμενη χρονιά τους προσφέρει μια περιβαλλοντική δραστηριότητα αλλά  και περιήγηση στο εντυπωσιακό Νυμφαίο.

          Παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή