Στο παζάρι της Πύλης ο Κώστας Μαράβας Reviewed by Momizat on . Το παζάρι στη ΠΥΛΗ επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους. Από νωρίς ο Κώστας Μαράβας είχε επα Το παζάρι στη ΠΥΛΗ επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους. Από νωρίς ο Κώστας Μαράβας είχε επα Rating: 0

Στο παζάρι της Πύλης ο Κώστας Μαράβας

Στο παζάρι της Πύλης ο Κώστας Μαράβας

Το παζάρι στη ΠΥΛΗ επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μαράβας μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους.

Από νωρίς ο Κώστας Μαράβας είχε επαφή με τους εμπόρους της υπαίθριας αγοράς, που γίνεται επί σειρά ετών στην περιοχή της Πύλης, αλλά και με τον κόσμο που έκανε τις αγορές της εβδομάδας.

Αφουγκράστηκε για μία ακόμα φορά τα προβλήματα τόσο των ανθρώπων του εμπορίου όσο και των καταναλωτών λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ΠΥΛΗΣ πέρασε από τους πάγκους του παζαριού και τα καφέ της πλατείας, μίλησε με τους καταναλωτές και τους θαμώνες από τους οποίους έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.

Ο  Κώστας Μαράβας συναντήθηκε και με τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες για τα Τρίκαλα, Χρήστο Μιχαλάκη και  Μάκη Ιακωβάκη.

maravas_pazari1 maravas_pazari maravas_pazari2

Αφήστε το σχόλιο σας