Στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας ο Σάββας Ξηρός Reviewed by Momizat on . Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, γύρω στις 11 το πρωί, το μέλος της "17 Νοέμβρη" Σάβ Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, γύρω στις 11 το πρωί, το μέλος της "17 Νοέμβρη" Σάβ Rating: 0

Στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας ο Σάββας Ξηρός

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, γύρω στις 11 το πρωί, το μέλος της “17 Νοέμβρη” Σάββας Ξηρός.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου Θανάσης Μητσιός, ο Σάββας Ξηρός εισήχθη στο νοσοκομείο κατόπιν αιτήσεώς του και εισαγγελικής εντολής, προς ιατρική διερεύνηση και στη διάρκεια της νοσηλείας του θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις. Θα παραμείνει δε, στο νοσοκομείο μέχρι να περατωθούν.

Ο Σάββας Ξηρός νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου στην Ογκολογική κλινική.

Πλήθος αστυνομικών έχει επιστρατευτεί για τη φρούρησή του και για τον επιπλέον λόγο, ότι η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λάρισας συνέπεσε με την περίεργη εξαφάνιση του αδελφού του Χριστόδουλου  Ξηρού, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας Χαλκιδικής, ύστερα από άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά διέταξε την 30ημερη διακοπή της ποινής του Σάββα Ξηρού προκειμένου να νοσηλευτεί για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

(Πηγή nooz.gr, αποκλειστικη φωτό larissanet.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή