"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Στο Περτούλι η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ/ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ./ΘΕΣ/ΛΙΑΣ στο πλαίσιο της πάγιας απόφασης του για αποκεντρωμένες συνεδριάσεις, στο Περτουλι Δήμου Πύλης την περασμένη Παρασκευή 17/2/2023 και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, προκειμένου να συζητήσει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν σημαντικά και αναφέρονταν στην ανθρωπιστική βοήθεια στις σεισμοπαθείς περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, στις θέσεις που διατυπώσει η ΠΕΔ Θεσσαλίας, στην προσεχή συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και σε οικονομικά και υπηρεσιακά θέματα.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΔ /Θεσσαλίας στην Ταβέρνα του «ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» στο Νεραιδοχώρι.
Ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά και έκανε αναφορές για μια αποτελεσματική και πιο σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα για την άψογη φιλοξενία και του έδωσε τον λόγο για ένα καλωσόρισμα.
Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του όλους τους συναδέλφους δημάρχους που μετέχουν στο Δ.Σ. της ΠΕΔ και τους ευχήθηκε καλή χρονιά και για μια αναπτυξιακή και βασισμένη σε σύγχρονα πρότυπα Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Επίσης τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους τον όμορφο ορεινό Δήμο Πύλης για την συνεδρίαση της ΠΕΔ, τονίζοντας τις μεγάλες προοπτικές που έχει ο Δήμος Πύλης ευελπιστώντας να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα που είναι δρομολογηθέντα από την Κυβέρνηση (ΦΡΑΓΜΑ ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ –ΦΡΑΓΜΑ ΠΥΛΗΣ κ. λ. π.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης