Στο Πετρωτό “Η Ιστορία της Θεσσαλίας από το 1000 μ.Χ. έως το 1571 μ.Χ. “ Reviewed by Momizat on . Εκδηλώσεων συνέχεια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού ο "Άγιος Γεώργιος" την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11:π.μ,στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. Με τη συνέχει Εκδηλώσεων συνέχεια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού ο "Άγιος Γεώργιος" την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11:π.μ,στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. Με τη συνέχει Rating: 0

Στο Πετρωτό “Η Ιστορία της Θεσσαλίας από το 1000 μ.Χ. έως το 1571 μ.Χ. “

Στο Πετρωτό “Η Ιστορία της Θεσσαλίας από το 1000 μ.Χ. έως το 1571 μ.Χ. “

Εκδηλώσεων συνέχεια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού ο “Άγιος Γεώργιος” την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11:π.μ,στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Με τη συνέχεια της ανάλυσης της τοπικής ιστορίας του Πετρωτού-Μπάγιας,εκδήλωση που μέρος της αναπτύχθηκε στις 10 του περασμένου Σεπτέμβρη,από τον ιστορικό ερευνητή κ. Κώστα Σπανό.
Ο ομιλητής θα αναπτύξει και ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους τους Θεσσαλούς και τους κατοίκους της περιοχής.
“Η Ιστορία της Θεσσαλίας από το 1000 μ.Χ. έως το 1571 μ.Χ. “
Ο κ.Κώστας Σπανός,γνώστης της Ιστορίας της Θεσσαλίας, θα αναδείξει όλα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία τις χρονικές αυτές περιόδους.Γεγονότα και πληθυσμός,ασχολίες και μετακινήσεις του πληθυσμού της Θεσσαλίας,παράγοντες που συνέβαλαν στην αλλαγή διαμονής και κατοικίας κάθε φορά που διάφοροι βαλκανικοί λαοί εισέβαλαν στη Θεσσαλία.
Είναι μια ξεχωριστή τιμή για όλους μας να έχουμε ως αναλυτή,έναν αξιόλογο ερευνητή της ιστορίας της Θεσσαλίας,τον Κο Κώστα Σπανό,ο οποίος μεγάλο κομμάτι της ζωής του το αφιέρωσε στην έρευνα και προβολή της τοπικής ιστορίας σε όλες της, τις πτυχές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή