Στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου ο Τάσιος Κατσιάνης Reviewed by Momizat on . Την ολόθερμη στήριξη και την υπογραφή του στην υποψηφιότητα του κ. Παύλου Γερουλάνου για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στα Social Media ο πρώη Την ολόθερμη στήριξη και την υπογραφή του στην υποψηφιότητα του κ. Παύλου Γερουλάνου για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στα Social Media ο πρώη Rating: 0

Στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου ο Τάσιος Κατσιάνης

Στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου ο Τάσιος Κατσιάνης

Την ολόθερμη στήριξη και την υπογραφή του στην υποψηφιότητα του κ. Παύλου Γερουλάνου για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στα Social Media ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και λίαν αγαπητός κ. Τάσος Κατσιάνης.

Αιτιολογώντας μάλιστα την απόφασή του αυτή αναφέρει : ” Η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου αποτελεί για μένα έμπνευση και το απαραίτητο οξυγόνο που χρειάζεται η κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

Υπογράφω λοιπόν με χαρά και προσμονή για τα καλύτερα που έρχονται. Κάντε το και εσείς..”
Η δήλωση βέβαια αυτή δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία στους κύκλους του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, αφού είναι γνωστή η προσωπική φιλία και η πολιτική σχέση που συνδέει τους δύο άνδρες.

Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Κέχωδεν η φορβάς εν τη άλω… Κάντε το και εσείς…Υπογράψτε με χαρά και προσμονή, για τα καλύτερα που έρχονται…
    Υ.Γ. Άρχισαν να αυξάνονται οι νέοι που πίπτουσιν τυχαίως από τα μπαλκόνια… Σου λέει, δεν πάει στο διάολο…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή