Στο πλευρό του Χρήστου Σινάνη ο Μιχάλης Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Την Καλαμπάκα επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος περιόδευσε τη λαϊκή αγορά της πόλης και συνομίλη Την Καλαμπάκα επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος περιόδευσε τη λαϊκή αγορά της πόλης και συνομίλη Rating: 0

Στο πλευρό του Χρήστου Σινάνη ο Μιχάλης Ταμήλος

Στο πλευρό του Χρήστου Σινάνη ο Μιχάλης Ταμήλος

Την Καλαμπάκα επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος περιόδευσε τη λαϊκή αγορά της πόλης και συνομίλησε με τους δημότες της Καλαμπάκας για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Ν.Δ., επισκέφθηκε το ασφαλιστικό γραφείο του νεοεκλεγέντα περιφερειακού συμβούλου κ. Γιάννη Μπουτίνα, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του και για να ευχηθεί καλή επιτυχία στο β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών στον κ. Αγοραστό, για τον οποίο ο κ. Ταμήλος εκτιμά ότι θα εκλεγεί άνετα με διευρυμένη πλειοψηφία.

Τέλος, ο κ. Ταμήλος συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη, στο εκλογικό του κέντρο για να του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον εκλογικό του αγώνα. Ο κ. Ταμήλος βρίσκεται στο πλευρό του κ. Σινάνη, με όλες του τις δυνάμεις, στηρίζοντας τον προεκλογικό αγώνα του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας και τόνισε στους δημότες που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του κ. Σινάνη, τη βεβαιότητά του ότι το βράδυ της Κυριακής θα υπάρξει αλλαγή στο Δήμο Καλαμπάκας με άνετη επικράτηση και εκλογή του κ. Χρήστου Σινάνη στο αξίωμα του Δημάρχου Καλαμπάκας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή