Στο πλευρό των ΑμΕΑ και των γονιών τους ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Το σπίτι των ΑμΕΑ του Συλλόγου «Η Συμπαράσταση» επισκέφθηκε, μετά από πρόσκληση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος είχε Το σπίτι των ΑμΕΑ του Συλλόγου «Η Συμπαράσταση» επισκέφθηκε, μετά από πρόσκληση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος είχε Rating: 0

Στο πλευρό των ΑμΕΑ και των γονιών τους ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Στο πλευρό των ΑμΕΑ και των γονιών τους ο υπ. ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Το σπίτι των ΑμΕΑ του Συλλόγου «Η Συμπαράσταση» επισκέφθηκε, μετά από πρόσκληση, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο κ. Σωτήρη Τσιρογιάννη για το σπουδαίο έργο που επιτελείται.

Ο κ. Λιούτας υπογράμμισε την ανάγκη να ενσωματωθεί πλήρως η γνωμάτευση της  Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  σχετικά με την κινητικότητα και την ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία για την ευρωπαϊκή στρατηγική για την αναπηρία 2010-2020. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα δώσει μάχες για τη στήριξη των ΑμΕΑ αλλά  και των Συλλόγων που παράγουν σημαντικό έργο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή