Στο πλευρό των διωκόμενων μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Reviewed by Momizat on . Την Τρίτη, 1η Απριλίου οδηγούνται στα Δικαστήρια ως κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και ένα μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων καθώς και Την Τρίτη, 1η Απριλίου οδηγούνται στα Δικαστήρια ως κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και ένα μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων καθώς και Rating: 0

Στο πλευρό των διωκόμενων μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Στο πλευρό των διωκόμενων μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Την Τρίτη, 1η Απριλίου οδηγούνται στα Δικαστήρια ως κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και ένα μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων καθώς και οι ιδιοκτήτες δύο τοπικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Η κατηγορία είναι ότι οι εργαζόμενοι εξέδωσαν και τα Μέσα δημοσίευσαν ανακοίνωση, με την οποία κατήγγειλαν εργοδοτικές αυθαιρεσίες και απόπειρα δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας σε χώρο εργασίας.

Συγκεκριμένα τα μέλη του σωματείου διώκονται για συκοφαντική δυσφήμιση, γιατί στη ανακοίνωση κατάγγελλαν ότι στο πλευρό του εργοδότη κατά τις διαπραγματεύσεις του με υπό απόλυση εργαζόμενους παρευρίσκονταν μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι «θιγόμενοι» μηνυτές αρνούνται αυτή τη σχέση, η οποία όμως προκύπτει από πάμπολλες δημόσιες εμφανίσεις τους και δραστηριότητες στην Τρικαλινή κοινωνία.

Η Δημοτική παράταξη «Φυσάει Κόντρα για την ανατροπή» στέκεται στο πλευρό των συνδικαλιστικών στελεχών, όπως και των υπευθύνων των μέσων ενημέρωσης.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη δίωξη έχει πολιτικά κίνητρα και αφορά το σύνολο των εργαζομένων.

 

 

Το Γραφείο τύπου

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή