Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 490 εκατ. ευρώ το τμήμα Τρίκαλα – Εγνατία Reviewed by Momizat on . Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ-071) με προϋπολογισμό 490 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε65 Τρίκαλα – Εγνατία. Αυτό έγινε γνωστό με Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ-071) με προϋπολογισμό 490 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε65 Τρίκαλα – Εγνατία. Αυτό έγινε γνωστό με Rating: 0

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 490 εκατ. ευρώ το τμήμα Τρίκαλα – Εγνατία

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 490 εκατ. ευρώ το τμήμα Τρίκαλα – Εγνατία

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ-071) με προϋπολογισμό 490 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε65 Τρίκαλα – Εγνατία. Αυτό έγινε γνωστό μετά από συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Μεταφορών και Δικτύων κ. Κώστα Σκρέκα.

«Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, που αποτελεί προάγγελο για την μελλοντική ένταξη του έργου στο νέο ΕΣΠΑ, δηλαδή το ΣΕΣ. Αυτό δημιουργεί δεσμεύσεις για το μέλλον αλλά και προοπτική να μην είναι τυφλός ο αυτοκινητόδρομος Ε65», δήλωσε ο κ. Κ. Αγοραστός, ευχαριστώντας τον υπουργό για την άμεση ανταπόκριση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή