«Στο Ροποτό και Παλαιοκαρυά ο Κώστας Κουφογάζος» Reviewed by Momizat on . Ροποτό και Παλαιοκαρυά  στις δυο Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Πύλης, βρέθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου το απόγευμα ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Κ Ροποτό και Παλαιοκαρυά  στις δυο Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Πύλης, βρέθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου το απόγευμα ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Κ Rating: 0

«Στο Ροποτό και Παλαιοκαρυά ο Κώστας Κουφογάζος»

«Στο Ροποτό και Παλαιοκαρυά ο Κώστας Κουφογάζος»

Ροποτό και Παλαιοκαρυά  στις δυο Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Πύλης, βρέθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου το απόγευμα ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Κώστας Κουφογάζος στα πλαίσια των περιοδειών του.

Παρέστη στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό παρουσία πλήθους κόσμου ενόψει της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Ροποτό συνοδευόμενος από Δημοτικούς και Τοπικούς υποψηφίους Συμβούλους.

Επόμενος σταθμός η Παλαιοκαρυά, όπου συνομίλησε με κατοίκους του χωριού.

Το Ροποτό και η Παλαιοκαρυά είναι δυο Δημοτικά Διαμερίσματα για τα οποία ο ίδιος ο Δήμαρχος Κώστας Κουφογάζος έχει δουλέψει πολύ όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αύριο Παρασκευή 9 Μαΐου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Κώστας Κουφογάζος καθώς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού θα συναντηθούν με συνδημότισσες και συνδημότες που κατοικούν στην Αθήνα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση που βρίσκεται στο Κολωνάκι (ΣΙΝΑ & ΔΙΔΩΤΟΥ 14) στις 8:00 το βράδυ στο ROOF GARDEN του κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Η παρουσία των ετεροδημοτών μας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

Από το γραφείο Τύπου

kouf_ropoto kouf_paliokaria kouf_paliokaria1

Αφήστε το σχόλιο σας