Τρίκαλα – Αποτυχημένο συλλαλητήριο για τις σχολές Reviewed by Momizat on . Παρά την έντονη "προπαγάνδα" ... 200 περίπου ήταν οι Τρικαλινοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για τις Σχολές και παρέστησαν στο συλλαλητήρι Παρά την έντονη "προπαγάνδα" ... 200 περίπου ήταν οι Τρικαλινοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για τις Σχολές και παρέστησαν στο συλλαλητήρι Rating: 0

Τρίκαλα – Αποτυχημένο συλλαλητήριο για τις σχολές

Τρίκαλα – Αποτυχημένο συλλαλητήριο για τις σχολές

Παρά την έντονη “προπαγάνδα” … 200 περίπου ήταν οι Τρικαλινοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για τις Σχολές και παρέστησαν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης . Ίσως η “ακατάλληλη” ώρα , το γεγονός ότι κανένας επαγγελματίας δεν έκλεισε την επιχείρηση του , η καθυστερημένη αντίδραση των φορέων του νομού την ώρα που το θέμα των Σχολών έχει κλείσει και πολλά άλλα θα μπορούσε κάποιος να καταμετρήσει . Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν οι δύο Μητροπολίτες κ κ Θεόκλητος και Χρυσόστομος , ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης , ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου , εκπρόσωποι των δήμων του νομού κ.α.

 

Σχόλια (3)

 • Απιστος Θωμάς

  Τώρα που γλυκαθηκαν οι παπαδες στις λαοσυναξεις ποιός τους συμμαζευει;
  Θα αρχίσουν και τις λιτανειες μετά και τις ολονυκτιες εεε…ρε…..που είσαι Θωμά Δασκάλου αρχαιολατρη να θαυμασεις!

  Απάντηση
 • Δεξιό εξαπτερυγο

  Οι καλογριες δεν βγαίνουν το πρωί στα συλλαλητηρια;
  Θέλουν μόνο απογευματινες ώρες;

  Απάντηση
 • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

  Αγαπητέ “Απιστε Θωμά”, όντως πήγα είδα και απήλθα. Δυστυχώς ένα ύψίστης σημασίας ΕΘΝΙΚΟ ζήτημα το κατάντησαν μια θρησκευτική λαϊκή εκδήλωση χαμηλού επιπέδου. Επιστρατεύτικαν οι άγιοι, οι όσιοι, η παναγιά, τα τάγματα των αγγέλων και αρχαγγέλων και στο τέλος το πλήθος των πιστών οδηγήθηκε σε αγρυπνία, ίνα με τις ευχές και τις ευλογίες του Παϊσίου ίσως να μπορέσουμε να ξαναπάρουμε πίσω το copy right της Μακεδονίας. Κανένα ρίγος συγκινήσεως, ακατάλληλος ο Μητροπολίτης μας για τέτοιες συνάξεις, με φλύαρο λόγο, χωρίς μέτρο και συναίσθηση του χρόνου και κουραστικός, Ο Μέγας Αλέξανδρος με ΑΘΗΝΑ και ΔΙΑ έφτασε μέχρι την ΙΝΔΙΑ. Αν είχε τέτοια ιερατεία μαζί του θα είχε χάσει την Μακεδονία απο τα πρώτα χρόνια της βασιλείας του.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή