Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί! Reviewed by Momizat on . ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ  (Η παράταξη που στηρίζει τη συσπείρωση στο ΠΑΜΕ)  Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ  (Η παράταξη που στηρίζει τη συσπείρωση στο ΠΑΜΕ)  Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκ Rating: 0

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 (Η παράταξη που στηρίζει τη συσπείρωση στο ΠΑΜΕ)

 Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!

 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (συνδυασμός στις αρχαιρεσίες του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ο οποίος στηρίζει τη συσπείρωση στο ΠΑΜΕ)  εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη κυκλοφορία, από μέρους ανθρώπων του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, ψευδών ανακοινώσεων και δηλώσεων περί τραμπούκικης συμπεριφοράς μελών του συνδυασμού μας στις πρόσφατες  αρχαιρεσίες του σωματείου.

Η παράταξη του  «Ενιαίου Ψηφοδελτίου Εργαζόμενων»- που σχετίζεται με τις κεντρικές δυνάμεις που εκφράζουν τις εργοδοτικές αξιώσεις σε Μαρινόπουλο/Σκλαβενίτη- η οποία στις εκλογές πρωταγωνίστησε στον αποκλεισμό δεκάδων νέων συναδέλφων-μελών του σωματείου από το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, τώρα πρωταγωνιστεί στο στήσιμο   ανύπαρκτων και αισχρά συκοφαντικών αφηγημάτων για μέλη του συνδυασμού μας , καθώς και για στελέχη του ΠΑΜΕ.

Το είπαμε πριν λίγες μέρες και το ξαναλέμε ακόμη πιο έντονα:   Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!

Μιλάνε για τραμπουκισμό αυτοί που, εκτός των άλλων, όλο το προηγούμενο διάστημα  με απειλές και προπηλακισμούς  έμπαιναν  μες στα καταστήματα και βρίζανε  τους εργαζόμενους που κατά τη γνώμη τους δεν τους στήριζαν , πίεζαν ασφυκτικά εργαζόμενους ακόμη και έξω από το χώρο των αρχαιρεσιών να τους ψηφίσουν , με  επιχειρηματολογία του στηρίζεται σε μια άθλια αντιΠΑΜΕ προπαγάνδα . Αυτοί που μέχρι και στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας έφτασε η χάρη τους ,εισβάλοντας στο χώρο προκειμένου να σπάσουν τις εκλογές του τοπικού παραρτήματος Λάρισας του Μαρινόπουλου και  προσπαθώντας να διώξουν μέχρι και τον Πρόεδρο του ΕΚΝΛ έξω από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας!

Από κοντά και χωρίς να χάσει χρόνο, η διορισμένη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων  υιοθέτησε αυτές τις άθλιες και συκοφαντικές αφηγήσεις, εκδίδοντας  και ανάλογη ανακοίνωση, βγαίνοντας ο γραμματέας της στο ραδιόφωνο.  Οι συνδικαλιστές που έχουν διαλύσει το Εργατικό Κέντρο , που «σφάζονται» για τις καρέκλες και τα αξιώματα στην ιεραρχία του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού, που δεν τους καίγεται καρφί για τις συνθήκες  κάτεργου που επικρατούν σε εργασιακούς χώρους των Τρικάλων , τώρα φάνηκαν ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην αναπαραγωγή προβοκατόρικων μεθοδεύσεων. Χρησιμοποιούν όλα τα  μέσα για να εξασφαλίσουν νέα εκλογική πελατεία μπροστά στις αρχαιρεσίες  του Εργατικού Κέντρου.

            Ερωτηματικά προκαλεί η τήρηση σιγής ιχθύος, μπροστά στην όλη προβοκατόρικη μεθόδευση, από την παράταξη της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας, που και  όλο το διάστημα των αρχαιρεσιών ήταν σε πλήρη σύμπνοια με την παράταξη του  «Ενιαίου Ψηφοδελτίου Εργαζόμενων» για τον αποκλεισμό νέων εργαζόμενων από το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Όσο για μια καταγγελία της Ανταρσύα, που μας κατηγορεί  ότι αδίκως την εμπλέκουμε στην όλη υπόθεση, δεν έχουμε και πολλά να πούμε. Αγαπητοί συνάδελφοι της Ανταρσύα , τα Τρίκαλα είναι μικρά , συγκεκριμένες είναι οι οργανώσεις και οι γκρούπες του αριστερίστικου χώρου , είσαστε λίγοι , σαν πρόσωπα σας γνωρίζουμε , αλλά όμως μπερδεύεστε πολύ μεταξύ σας , δημιουργώντας μια γενικότερη πολιτική σύγχυση…Λύστε έγκαιρα τα πολιτικά σας αδιέξοδα και γίνεται πιο ξεκάθαροι για να καταλαβαίνουν κι οι εργαζόμενοι που είστε…

Οι εργαζόμενοι τόσο του κλάδου όσο και ολόκληρης της περιοχής  ξέρουν, γνωρίζουν τι είναι το ΠΑΜΕ, ξέρουν ποιοι είναι αυτοί οι συνδικαλιστές που είναι δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα, αυτοί που έχουν δώσει τη μάχη με την εργοδοσία διεκδικώντας τα δικαιώματα τους, με σύνθημα το «νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη….», γι’ αυτό στις αρχαιρεσίες του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ανάδειξαν τη ΔΑΣ πρώτο συνδυασμό με ποσοστό 38%.

 Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να δυναμώσουν το σωματείο ,ώστε από καλύτερη θέση, με την δύναμη που έχουμε ΟΛΟΙ μαζί, να βάλουμε φρένο στην εργοδοτική τρομοκρατία στην κυβέρνηση και τα φερέφωνά τους που από κοινού συνεχίζουν με παλιά και νέα μέτρα να παίζουν με τις ζωές μας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

(Η παράταξη που στηρίζει τη συσπείρωση στο ΠΑΜΕ)  Τρίκαλα 16  Ιούνη 2017

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή