Στο Στόμιο Λάρισας το 23ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ Reviewed by Momizat on . Στις 4-5-6 Ιούλη, η κόκκινη κατασκήνωση της ΚΝΕ ταξιδεύει στην περιοχή της Θεσσαλίας, στο Στόμιο της Λάρισας. Στην Λάρισα λειτουργεί από φέτος το στρατηγείο που Στις 4-5-6 Ιούλη, η κόκκινη κατασκήνωση της ΚΝΕ ταξιδεύει στην περιοχή της Θεσσαλίας, στο Στόμιο της Λάρισας. Στην Λάρισα λειτουργεί από φέτος το στρατηγείο που Rating: 0

Στο Στόμιο Λάρισας το 23ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ

Στο Στόμιο Λάρισας το 23ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ

programma_kne_stomioΣτις 4-5-6 Ιούλη, η κόκκινη κατασκήνωση της ΚΝΕ ταξιδεύει στην περιοχή της Θεσσαλίας, στο Στόμιο της Λάρισας.

Στην Λάρισα λειτουργεί από φέτος το στρατηγείο που η Ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε στην ΕΕ, για να σχεδιάζει και να διευκολύνει το ματοκύλισμα του Λαού της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας για τα συμφέροντα μιας χούφτας αρπακτικών που θέλουν να βάλουν στο χέρι τον πλούτο της χώρας. Η ΚΝΕ καλεί κάθε νέο να αντιταχθεί σ’ αυτήν, και σε κάθε άλλη ιμπεριαλιστική επέμβαση έμπρακτα, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του διημέρου, την κινητοποίηση στο Στρατηγείο στη Λάρισα το Σάββατο 5/6 στις 11.00, καθώς και στην πολιτική συγκέντρωση με τον Δημήτρη Κουτσούμπα στις 20.30.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο διήμερο μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο email

ne.trikala.kke@gmail.com

Τ.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή