"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Στο «σφυρί» τρία γνωστά καταστήματα στο κέντρο των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια εμπορική οικοδομή νεότερης γενιάς, στο κέντρο των Τρικάλων, και συγκεκριμένα στα «Μανάβικα», στην οποία στεγάζονται και λειτουργούν τρία γνωστά καταστήματα, βγαίνει σε πλειστηριασμό για οφειλές δανείων της ιδιοκτήτριας εταιρείας «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε.Π.Ε.

Στο «σφυρί» τρία γνωστά καταστήματα στο κέντρο των Τρικάλων

Πρόκειται για το οικοδομικό τετράγωνο (377 τ.μ.) που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και των πεζόδρομων Κάνιγγος και Υψηλάντου στο οποίο στεγάζονται (με ενοίκιο) το ζαχαροπλαστείο «Νάρκισσος» (φωτό), το Καφέ “Different” και το κέντρο διασκέδασης «Κρύσταλλα».

Ο πλειστηριασμός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου 2018, στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων, με επισπεύδοντα την Εθνική Τράπεζα, ενώ μέχρι τότε δεν αποκλείεται τελικά να  γίνει με ηλεκτρονικά μέσα.

Η τιμή για το κέντρο διασκέδασης «Κρύσταλλα», το οποίο βρίσκεται στον Ά όροφο της οικοδομής, ορίστηκε στις 510.900 ευρώ, ενώ για τα δύο ισόγεια καταστήματα στις 281.600 ευρώ και στις 138.000 αντίστοιχα.

Η εταιρεία «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε.Π.Ε.» εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε Τρικαλινό επιχειρηματία.

www.thessaliaeconomy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης