"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Στο Σχολείο Χειμερινής Διαβίωσης στο Περτούλι Έφεδροι Αξιωματικοί από Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τι σημαίνει μια εκπαιδευτική ημέρα για τους σπουδαστές της ΣΜΥ στο σχολείο χειμερινής διαβίωσης της Σχολής στο Περτούλι, είχαν Έφεδροι Αξιωματικοί από Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Οι Έφεδροι ξεναγήθηκαν από τον Διοικητή της Σχολής, Ταξίαρχο Σαράντης Τυλιγαδά  στο πεδίο βολής όπου κλάσεις σπουδαστών έκαναν βολές με Μ-16 και εν συνεχεία στο χώρο του στρατοπέδου και σε σημεία πέριξ αυτού,  όπου συνεχιζόταν η εκπαίδευση των σπουδαστών σε τεχνικές επιβίωσης, κατασκευή παγίδων, άναμμα φωτιάς, κατασκευή πρόχειρου καταλύματος κα.

Καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης ο χειμώνας έδειξε τα δόντια του με θερμοκρασία -7 βαθμών της κλίμακας κελσίου, ενώ χιόνιζε ασταμάτητα… ιδανικές συνθήκες για ρεαλιστική εκπαίδευση !!

Κατά το διάλειμμα του μεσημεριού είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν μαζί με το Διοικητή και τους Αξιωματικούς της Σχολής.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας κ. Μιχαήλ Φωκάς, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Καρδίτσας κ. Ιωάννης Ντενησιώτης, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Τρικάλων Γεώργιος Ράπτης και όλα τα μέλη της αποστολής, ευχαριστούμε θερμά τον Ταξίαρχο Σαράντη Τυλιγαδά για τη ζεστή του φιλοξενία και τον συγχαίρουμε, όπως και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, για το ουσιαστικό έργο που παράγουν στη ΣΜΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης