Στο Τμήμα ο 35χρονος σε κάθε αγώνα της Νίκης Βόλου Reviewed by Momizat on . Ποινή φυλάκισης δύο μηνών, χρηματική ποινή 200 ευρώ και τρίμηνη απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων της Νίκης Βόλου με παρουσία στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα επέβαλε Ποινή φυλάκισης δύο μηνών, χρηματική ποινή 200 ευρώ και τρίμηνη απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων της Νίκης Βόλου με παρουσία στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα επέβαλε Rating: 0

Στο Τμήμα ο 35χρονος σε κάθε αγώνα της Νίκης Βόλου

Στο Τμήμα ο 35χρονος σε κάθε αγώνα της Νίκης Βόλου

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών, χρηματική ποινή 200 ευρώ και τρίμηνη απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων της Νίκης Βόλου με παρουσία στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 35χρονο που συνελήφθη τη Δευτέρα το μεσημέρι για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού Βόλου – Νίκης Βόλου την περασμένη Κυριακή.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της παράβασης του αθλητικού νόμου και αθώο για το αδίκημα της πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών, ενώ δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού παρά τον ισχυρισμό που κατατέθηκε. Ο συνήγορος υπεράσπισης υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν εκτός γηπέδου, στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, τονίζοντας ότι από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε να υπήρξε κίνδυνος σωματικής βλάβης αφού οι αστυνομικοί που βρίσκονταν μεταξύ της α’ και β’ πεζογέφυρας προστατεύονταν από τους οπαδούς από σιδερένια περίφραξη.

Ισχυρίστηκε λοιπόν ότι το αδίκημα δεν στοιχειοθετείται έτσι όπως του αποδίδεται και είναι πιο ελαφριάς μορφής. Ακόμη είπε ότι το αδίκημα της φθοράς δεν τεκμηριώνεται καθώς κανένας από τους μάρτυρες δεν είδε τον κατηγορούμενο να αποκολλά από κάπου τα αντικείμενα που είχε στα χέρια, μία σχάρα και ένα σύρτη, ενώ κατάθεσε ισχυρισμό μειωμένου καταλογισμού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή