"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Στο ΦΕΚ η αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση.

Συγκεκριμένα, με το Προεδρικό Διάταγμα 34/2023 (ΦΕΚ Α-73) αρθ. 4 παρ. 5 τροποποιείται η υπάρχουσα διοικητική δομή και πλέον στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων υφίσταται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων.

«Ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης μας, που αποσκοπεί στην βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών και θεωρείται βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην βελτίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών μέσω της καλύτερης οργάνωσης, πρόληψης και εξιχνίασης εγκλημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας, που μας στηρίζουν στην όποια προσπάθεια μας και μας δίνουν δύναμη, να συνεχίσουμε να τους εκπροσωπούμε, άλλωστε σκοπός μας είναι όπως έχουμε ξανά τονίσει:– να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Φορείς και Δημόσιους Λειτουργούς για το καλό του τόπου και την ανάδειξη των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας, προς εξεύρεση λύσης, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους, με αξιοπρέπεια και σε ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον, ως προβλέπετε, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στου πολίτες των Τρικάλων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης