Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου έκοψε την πίτα ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων. Reviewed by Momizat on . Η παράδοση αυτή κρατάει περισσότερα από 30 χρόνια καθώς το ΣΟΧΤ κόβει εκεί την πίτα του από την ίδρυση του Χιονοδρομικού Κέντρου το 1982. Οι μικροί αθλητές του Η παράδοση αυτή κρατάει περισσότερα από 30 χρόνια καθώς το ΣΟΧΤ κόβει εκεί την πίτα του από την ίδρυση του Χιονοδρομικού Κέντρου το 1982. Οι μικροί αθλητές του Rating: 0

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου έκοψε την πίτα ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων.

soxt

Η παράδοση αυτή κρατάει περισσότερα από 30 χρόνια καθώς το ΣΟΧΤ κόβει εκεί την πίτα του από την ίδρυση του Χιονοδρομικού Κέντρου το 1982.

Οι μικροί αθλητές του συλλόγου πλημύρισαν από νωρίς το πρωί τις πίστες του κέντρου ενώ έκδηλος ήταν ο ενθουσιασμός τους όταν κλίθηκαν να αγωνιστούν στον μικρό αγώνα – γιορτή που στήθηκε.

Παρότι οι καιρικές συνθήκες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν είναι ευνοϊκές ο ΣΟΧΤ μένει πιστός στην παράδοση και καταφέρνει και το 2015 να λειτουργεί μια ιδιαίτερα μαζική αθλητική ακαδημία χιονοδρομίας που αναμένεται να προσφέρει πολλά στο χειμερινό αθλητισμό τα επόμενα χρόνια.
soxt
Η εκδήλωση βέβαια δεν ήταν μόνο για τους χιονοδρόμους αλλά για όλους τους φίλους του συλλόγου έτσι δεκάδες ήταν τα παιδιά της αθλητικής ακαδημίας αναρρίχησης μαζί με τους γονείς του που έκαναν της Κυριακάτικη βόλτα τους στο Περτούλι με αφορμή την εκδήλωση ενώ και το τμήμα πεζοπορίας συμμετείχε στην όμορφη εκδήλωση μετά από μια απολαυστική βόλτα στα χιονισμένα Λιβάδια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Καλλιάρας ευχαρίστησε για την παρουσία τους αλλά και τη στήριξή τους στο έργο του συλλόγου τον Σ. Καλαμαρά (Αντιδήμαρχο Δ. Πύλης), τον Α. Γιαννοτάκη (πρόεδρο Δ.Σ. Δ. Πύλης), τον Σ. Κουτσιανίτη (πρόεδρο Τ.Κ. Περτουλίου), τον Γ. Κωτούλα (Πρ. Ξενοδόχων-Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου) τους εκπροσώπους του Ο.Χ.Ο. Καρδίτσας και αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου για το 2015.

Η δράση του συλλόγου συνεχίζεται το επόμενο διάστημα με αναβάσεις σε βουνά αλλά και πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΣΟΧΤ ή στο τηλέφωνο 6986573367.

Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή