Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού για τη Μαγνησία ο Ντάνος – Γιώργος Αγγελόπουλος;;; Reviewed by Momizat on . Στο ψηφοδέλτιο του Κ. Αγοραστού στη Μαγνησία θέλουν πληροφορίες, να συμμετέχει ο γνωστός Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντάνος σύμφωνα με πληροφορίες του » Secrer». Συγ Στο ψηφοδέλτιο του Κ. Αγοραστού στη Μαγνησία θέλουν πληροφορίες, να συμμετέχει ο γνωστός Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντάνος σύμφωνα με πληροφορίες του » Secrer». Συγ Rating: 0

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού για τη Μαγνησία ο Ντάνος – Γιώργος Αγγελόπουλος;;;

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού για τη Μαγνησία ο Ντάνος – Γιώργος Αγγελόπουλος;;;

Στο ψηφοδέλτιο του Κ. Αγοραστού στη Μαγνησία θέλουν πληροφορίες, να συμμετέχει ο γνωστός Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντάνος σύμφωνα με πληροφορίες του » Secrer».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Secret» θεωρείται σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι καλές γλώσσες λένε ότι αυτή και μόνο η υποψηφιότητα θα δώσει σημαντική ώθηση στον νυν περιφερειάρχη.

Οι κακές γλώσσες μιλάνε για εκπλήξεις που θα μετατρέψουν τις εκλογές σε survivor.

Θυμίζουμε ότι ο νικητής του περσινού «Survivor», τον χειμώνα που μας πέρασε, ανέλαβε ρόλο ηθοποιού στο «Ταουάζ». Τώρα, ενδεχομένως να κάνει το επόμενο βήμα του, στην… πολιτική.

Πηγή: Secret – makeleio.gr

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή