Στο 4ο ΓΕΛ ενημερώθηκαν για την επανεκκίνηση καρδιάς Reviewed by Momizat on . Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών του 4ου Γενικού Λυκείου "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης" που πραγματοποιήθηκε στις  16 Οκτώβρη 2017 "Ευρ Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών του 4ου Γενικού Λυκείου "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης" που πραγματοποιήθηκε στις  16 Οκτώβρη 2017 "Ευρ Rating: 0

Στο 4ο ΓΕΛ ενημερώθηκαν για την επανεκκίνηση καρδιάς

Στο 4ο ΓΕΛ ενημερώθηκαν για την επανεκκίνηση καρδιάς

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών του 4ου Γενικού Λυκείου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” που πραγματοποιήθηκε στις  16 Οκτώβρη 2017 “Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς”. Στα πλαίσια του εθελοντισμού και σε συνεργασία με τους Εθελοντές Τρικάλων η κ. Ελένη Πολύζου, ιατρός με τον εκπαιδευτή Γιώργο Λατσάρα μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του 4ου ΓΕΛ συνέβαλαν βιωματικά στην απόκτηση γνώσεων των μαθητών /τριών, οι οποίοι προσπάθησαν να  κατανοήσουν τα βήματα που σώζουν ζωές.
Έτσι θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία  μιας ομάδας που θα είναι έτοιμη να προσφέρει βοήθεια όταν και όπου  χρειαστεί πρώτες βοήθειες. Όπως μας ενημέρωσε η κ. Ελένη Πολύζου  έχουμε στην Πόλη μας 10 νέους δημόσιους απινιδωτές και έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 2.000 άτομα στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Αυτό είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα,   ίσως καταφέρουμε να σώσουμε τον φίλο, τον συγγενή, τον γείτονα, τον συμπολίτη.
Ελένη και Γιώργο η σχολική κοινότητα του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων  σας ευχαριστεί θερμά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή