"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Στυλιστικό ταξίδι στο παρόν και το παρελθόν για τις γυναίκες της Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ένα διαφορετικό τρόπο αναμένεται να τιμήσει την 8η Μάρτη ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας. Με εκδήλωση που διοργανώνει το ερχόμενο Σαββάτο στις 8 το βράδυ, στο κοσμικό κέντρο Ποσειδώνιο της Φαρκαδόνας, θα αναλύσει πτυχές και τάσεις ενός ολόκληρου αιώνα, αναλύοντας τάσεις και στιλιστικές επιλογές που σημάδευσαν την γυναίκα μεταξύ 1900 έως 2000.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, με αφιέρωμα στη γυναικεία μόδα ανά δεκαετίες στον 20ο αιώνα και τις επιρροές της από τους αγώνες της γυναίκας για την χειραφέτησή της. Από τις αρχές του 20ου αιώνα σηματοδοτείται η επιθυμία της γυναίκας ανεξαρτητοποιηθεί.

Η μόδα ακολουθεί λοιπόν τις ανάγκες της “νέας” γυναίκας. Για πρώτη φόρα θα επιχειρηθεί μια ιστορική αναδρομή από το 1900 έως το 2000 σε μια επίδειξη μόδας που θα συμμετάσχουν γυναίκες του Συλλόγου, προσπαθώντας να αποτυπώσει το στίγμα της κάθε δεκαετίας. Να δώσει το έναυσμα είναι ότι η μόδα ανακυκλώνεται και το ‘ψάξιμο’ στην ντουλάπα της γιαγιάς και της μάμας θυμίζει «θησαυρό».

Ο Σύλλογος καλεί όλες τις γυναίκες σε ένα στιλιστικό ταξίδι από το 1900 έως σήμερα με τα πιο διαχρονικά στιλ μόδας που σημάδεψαν την κάθε δεκαετία από τις αρχές του περασμένου αιώνα έως σήμερα, με το σύνθημα ποια δεκαετία σας αντιπροσωπεύει; Φορέστε την!!!

Πέραν των άλλων η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική και χορό για όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης