Συγγενείς διαφωνούν με απόφαση υποψηφίου στον Δήμο Πύλης, να παραιτηθεί Reviewed by Momizat on . Είναι αλήθεια ότι δεν μας έχει ξανατύχει. Να παραιτείται υποψήφιος, αλλά μέλη της ευρύτερης οικογενείας του, να δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν, όπω Είναι αλήθεια ότι δεν μας έχει ξανατύχει. Να παραιτείται υποψήφιος, αλλά μέλη της ευρύτερης οικογενείας του, να δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν, όπω Rating: 0

Συγγενείς διαφωνούν με απόφαση υποψηφίου στον Δήμο Πύλης, να παραιτηθεί

Συγγενείς διαφωνούν με απόφαση υποψηφίου στον Δήμο Πύλης, να παραιτηθεί

Είναι αλήθεια ότι δεν μας έχει ξανατύχει. Να παραιτείται υποψήφιος, αλλά μέλη της ευρύτερης οικογενείας του, να δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν, όπως μέχρι τώρα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Στις 14 Μαΐου 2014 δημοσιεύτηκε αιφνιδίως στον ηλεκτρονικό τύπο, και μάλιστα θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής (!!!), ενυπόγραφη δήλωση παραίτησης του Αποστόλου Νικολάου Τζιωρτζιώτη, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Κώστα Κουφογάζου. Στην δήλωση αυτή παραίτησης επικαλείται δήθεν «προσωπικούς» και «οικογενειακούς» λόγους.

Την ενέργεια αυτή του συγκεκριμένου υποψηφίου αποδοκιμάζουμε πλήρως, την θεωρούμε δε υποκριτική, απαράδεκτη και προσβλητική ως προς εμάς και όλους εκείνους τους συνδημότες μας, που τουλάχιστον εδώ και δυο μήνες στηρίζαμε με κάθε τρόπο την υποψηφιότητά του και διεξαγάγαμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα για την εκλογή του, ως δημοτικού συμβούλου.

Ευελπιστούμε όμως ότι η ενέργειά του αυτή θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή και θα καταδείξει με σαφήνεια ότι η αξιοπρέπεια και το ήθος πρέπει να αποτελούν βασικό στοιχείο της ανθρώπινης συμπεριφοράς, στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Η οικογένεια Φωτίου Τζιωρτζιώτη δηλώνει κατηγορηματικά, ότι στηρίζει πλήρως την υποψηφιότητα του Κώστα Κουφογάζου και αποδοκιμάζει περίτρανα τέτοιου είδους πρακτικές, οι οποίες προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υποτιμούν την κοινή λογική, ταυτόχρονα δε κάνουμε σαφές ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα συμμετείχαμε σε οποιεσδήποτε παρασκηνιακές διεργασίες, αναφορικά με την αποχώρηση του συγκεκριμένου υποψηφίου.

 

Φιλύρα 14 Μαΐου 2014

Φώτιος Ι. Τζιωρτζιώτης

Αθανάσιος Φ. Τζιωρτζιώτης

 

Αφήστε το σχόλιο σας