Συγκέντρωση αγαθών για άπορους της Αγίας Μονής Reviewed by Momizat on . O Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, προκειμένου να ανακουφίσει και να βοηθήσει κάποιες άπορες οικογένειες της συνοικίας μας,να περάσουν τις γιορτινές μέρες με O Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, προκειμένου να ανακουφίσει και να βοηθήσει κάποιες άπορες οικογένειες της συνοικίας μας,να περάσουν τις γιορτινές μέρες με Rating: 0

Συγκέντρωση αγαθών για άπορους της Αγίας Μονής

Συγκέντρωση αγαθών για άπορους της Αγίας Μονής

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, προκειμένου να ανακουφίσει και να βοηθήσει κάποιες άπορες οικογένειες της συνοικίας μας,να περάσουν τις γιορτινές μέρες με αξιοπρέπεια, ζεστασιά και θαλπωρή, κάνει έκκληση σε όσους επιθυμούν, να προσφέρουν ό,τι δεν τους είναι απαραίτητο, προκειμένου να δοθούν σ΄αυτές τις οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη στήριξης.
Γι΄αυτό το λόγο καθημερινά απο τις 10.00-12.00 π.μ. και απο 17.30-19.30 μ.μ. θα δεχόμαστε στα γραφεία του συλλόγου, Διογένους 7 στην Αγία Μονή, τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και βιβλία που είναι σε καλή κατάσταση.
Μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των πραγμάτων, σε συνεργασία με την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, αυτή η βοήθεια θα φτάσει άμεσα στις οικογένειες αυτές.
Βοηθήστε όλοι όσοι μπορείτε να αναδείξουμε το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο σε άτομα που έχουν κάθε δικαίωμα να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά αξιοπρεπώς.
Για επιπλέον πληροφορίες μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνεί στα τηλέφωνα: 6978 559933,6974 463842,6942 481535 και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή