Συγκέντρωση για τους Φίλους του Θεραπευτηρίου Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον » θα γίνει η παρουσίαση των στόχων και σκοπών του νεοσύστατου Συλλόγου «Φίλο Την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον » θα γίνει η παρουσίαση των στόχων και σκοπών του νεοσύστατου Συλλόγου «Φίλο Rating: 0

Συγκέντρωση για τους Φίλους του Θεραπευτηρίου

therapeytirio

Την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον » θα γίνει η παρουσίαση των στόχων και σκοπών του νεοσύστατου Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων».
Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Επίσης η συμπαράσταση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του.
Στο Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στο σημαντικό Προνοιακό έργο, που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νεοσύστατου Συλλόγου στο πανέμορφο εξωτερικό χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου «Αετών Μέλθαρον».
Όσοι ενδιαφέρονται να είναι κοντά σε μια Ανθρωπιστική προσπάθεια προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, μπορούν να παρευρεθούν και να ενημερωθούν για τους στόχους και σκοπούς του νεοσύστατου Συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή