Συγκέντρωση για το νέο “μαύρο στην ΕΡΤ Reviewed by Momizat on . Συγκεντρωνόμαστε στις 25 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Κι άλλο “μαύρο” στην ΕΡΤ H κυβέρνηση “έριξε” χθες το δορυφορικό σήμα της Ελληνικ Συγκεντρωνόμαστε στις 25 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Κι άλλο “μαύρο” στην ΕΡΤ H κυβέρνηση “έριξε” χθες το δορυφορικό σήμα της Ελληνικ Rating: 0

Συγκέντρωση για το νέο “μαύρο στην ΕΡΤ

Συγκέντρωση για το νέο “μαύρο στην ΕΡΤ

Συγκεντρωνόμαστε στις 25 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα

στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Κι άλλο “μαύρο” στην ΕΡΤ

H κυβέρνηση “έριξε” χθες το δορυφορικό σήμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης

Μετά τη σκανδαλώδη (ν)τροπολογία ανανέωσης των δίμηνων συμβάσεων στο μόρφωμα της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ), παρακάμπτοντας τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ, η επίθεση στην Ε.Ρ.Τ. και την ελεύθερη φωνή των εργαζομένων της, συνεχίζεται με μία νέα προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης.

Χθες, 24 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, η κυβέρνηση “έριξε” και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσε η Ελληνική Ραδιοφωνία-Τηλεόραση, για τη μετάδοση του προγράμματός της.

Μ’ αυτή την ενέργεια, η φωνή και η εικόνα της Ε.Ρ.Τ. έπαψε να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Επικράτειας.

Έριξαν ξανά “μαύρο” εκεί, όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.

Κρατήστε τα ραδιόφωνά σας συντονισμένα στη συχνότητα των μεσαίων και για όλη τη Θεσσαλία, στους 98,3 στα FM.

Για το πρόγραμμα της Αθήνας συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιον άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του “μαύρου” να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της Ε.Ρ.Τ. στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

Η Διασωματειακή Επιτροπή εκπροσώπων Τρικαλινών Φορέων, Εργαζομένων και Κοινωνικών Κινημάτων διοργανώνει συγκέντρωση την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

 

Διασωματειακή Επιτροπή

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή