Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών στην Εφορία Τρικάλων – “Οι βιολιτζήδες άλλαξαν ο χαβάς παραμένει ο ίδιος” Reviewed by Momizat on . Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία της Εφορίας Τρικάλων οι αγρότες, αγανακτισμένοι από τη λαίλαπα των αλλεπάλληλων σκληρ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία της Εφορίας Τρικάλων οι αγρότες, αγανακτισμένοι από τη λαίλαπα των αλλεπάλληλων σκληρ Rating: 0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών στην Εφορία Τρικάλων – “Οι βιολιτζήδες άλλαξαν ο χαβάς παραμένει ο ίδιος”

agrotes Eforia

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία της Εφορίας Τρικάλων οι αγρότες, αγανακτισμένοι από τη λαίλαπα των αλλεπάλληλων σκληρών οικονομικών μέτρων που μαστίζουν τον Ελληνικό λαό. Οι αγρότες στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας και όπως ανέφεραν στην trikkipress “προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες μας για τα δυσμενή μέτρα που έχουν κονιορτοποιήσει την καθημερινότητα του απλού πολίτη και να διαμηνύσουν στους ιθύνοντες πως «ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι”.

agrotes eforia

Οι ίδιοι δηλώνουν αδύναμοι να ανταποκριθούν στις επιταγές των δανειστών και πως, αν δε σταματήσει το ολίσθημα, θα αποτελματωθεί κάθε μεσαίο κοινωνικό στρώμα. Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων “Η ΑΝΟΙΞΗ” ενώ συμμετείχαν και μέλη του ΠΑΜΕ . Στα αιτήματα τους η κατάργηση της άγριας φορολόγησης των αγροτών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων .

agrotes eforia

 

agrotes eforia

 

agrotes eforia

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή