Συγκέντρωση επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα! Reviewed by Momizat on . Μετά από ποιος ξέρει πόσα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ (ό,τι έχει απομείνει δηλαδή), επιχειρεί να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα Τρίκαλα! Με ομιλητή τον πρώην υπουργό, από Μετά από ποιος ξέρει πόσα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ (ό,τι έχει απομείνει δηλαδή), επιχειρεί να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα Τρίκαλα! Με ομιλητή τον πρώην υπουργό, από Rating: 0

Συγκέντρωση επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα!

Συγκέντρωση επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα!

Μετά από ποιος ξέρει πόσα χρόνια, το ΠΑΣΟΚ (ό,τι έχει απομείνει δηλαδή), επιχειρεί να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα Τρίκαλα! Με ομιλητή τον πρώην υπουργό, από την ΚΑρδίτσα, τον Νίκο Σαλαγιάννη, θα συζητηθεί το θέμα της κεντροαριστεράς, που θυμήθηκε εσχάτως ο Β. Βενιζέλος.
Εντάξει, καμιά πενηνταριά άτομα θα εμφανιστούν. Φυσικά, ερώτημα θα είναι και εάν εμφανιστεί ο Γ. Οικονόμου. Επίσης, αν τεθεί ζήτημα διαχωρισμού παπανδρεϊκών και βενιζελικών. Θα πι κανείς: μα, έμειναν ελάαχιστοι, διαχωρίζονται κιόλας; Ε, ναι…. Η πρόσκληση πάντως είναι κάπως αισιόδοξη:
“Το ΠΑΣΟΚ και οι δυνάμεις του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς σας προσκαλούν σε μια προσπάθεια για ανασυγκρότηση, ενότητα και συμπαράταξη όλων των προοδευτικών δυνάμεων. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε διάλογο την Κυριακή στις 30 Νοεμβρίου 2014 στο Φρούριο στις 11.00 π.μ. Ομιλητής ο κ. Ν. Σαλαγιάννης”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή