"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Συγκέντρωση και πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού, καλεί μαθητικές κοινότητες, φοιτητικούς συλλόγους, σωματεία και συλλογικότητες, εργατικά σχήματα και συνδικαλιστικές παρατάξεις, πολιτικές οργανώσεις και μετωπικά κινήματα, τους εργαζόμενους & εργαζόμενες, τον κόσμο της επισφάλειας και της ανεργίας, τη νεολαία, σε μαχητική, μαζική συγκέντρωση για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, την Πέμπτη 6/12 στις 7 μ.μ. και σε πορεία στο κέντρο της πόλης.

Την ώρα που η νεολαία πλήττεται άγρια από την αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση Γαβρόγλου, που αναγκάζεται να μεταναστεύσει, που καλείται να εργαστεί σε καθεστώς άγριας εκμετάλλευσης κι εργοδοτικής τρομοκρατίας, με όρους «μαύρης», ελαστικής εργασίας και υποαπασχόλησης, που δέχεται την καταστολή όταν βγει στον δρόμο να αγωνιστεί για τα δικαιώματά της, που επιχειρούν να μολύνουν τις αγνές νεανικές ψυχές με μίσος για τους γειτονικούς λαούς, για τους μετανάστες, για τους «διαφορετικούς», που επιχειρούν να τη στρέψουν στον εθνικισμό, στον φασισμό και στον ρατσισμό, που η κυβέρνηση τσακίζει καθημερινά τα δικαιώματα των γονιών και των παππούδων της και ταυτόχρονα ναρκοθετεί το μέλλον της, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ που πρέπει η νεολαία να μπει μπροστά στις μάχες του σήμερα για ένα καλύτερο μέλλον !

Στις μάχες ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της φτώχειας και της ανεργίας, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, στον φασισμό, στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, στην ομοφοβία και τον σκοταδισμό, στην κατάργηση εργασιακών, συνδικαλιστικών, δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών.

Στην πρώτη γραμμή για ένα σύγχρονο ψωμί – παιδεία – ελευθερία των αναγκών και δικαιωμάτων μας!

Ο λαός και η νεολαία θα τσακίσουν τον φασισμό, καθώς και το σύστημα που τον γεννά και τις πολιτικές που τον εκτρέφουν.

Δεν ξεχνάμε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν, τον Νίκο Τεμπονέρα και όλα τα υπόλοιπα θύματα του φασισμού και του ολοκληρωτισμού.

Δεν ξεχνούμε τον κανιβαλισμό που οδήγησε στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, δεν ξεχνούμε το μίσος στους φτωχούς που οδήγησε την καθαρίστρια στη φυλακή, δεν ξεχνούμε τον αυταρχισμό και την καταστολή που οδηγεί καθημερινά δεκάδες αγωνίστριες κι αγωνιστές κινημάτων, σε δικές και καταδίκες από το κράτος και την κυβέρνηση.

Ξέρουμε ποιος είναι ο εχθρός μας, είναι το μαύρο μέτωπο κυβερνήσεων-ΕΕ-ΝΑΤΟ και τα πιστά του τσιράκια, οι φασίστες. Απέναντι σε αυτούς να παλέψουμε για την παιδεία των αναγκών μας για δουλειά με δικαιώματα, για να κοιτάμε το μέλλον μας με αισιοδοξία και όχι με ανασφάλεια. Είμαστε αλληλέγγυοι με τους πρόσφυγες και τους κατατρεγμένους του πολέμου. Παλεύουμε για την ειρήνη και τη διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών, δεν θα πολεμήσουμε για τις πολυεθνικές και τα κέρδη τους.

Τιμούμε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο με τους αγώνες μας!

Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης