Συγκέντρωση πασχαλινών ειδών για μαθητές άπορων οικογενειών Reviewed by Momizat on . Για ακόμη μία χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων πήρε την πρωτοβουλία και συγκεντρώνει πασχαλινά είδη για μαθητές. Τα πασχαλινά είδη θα συγκεντρωθούν για μαθητές άπορων Για ακόμη μία χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων πήρε την πρωτοβουλία και συγκεντρώνει πασχαλινά είδη για μαθητές. Τα πασχαλινά είδη θα συγκεντρωθούν για μαθητές άπορων Rating: 0

Συγκέντρωση πασχαλινών ειδών για μαθητές άπορων οικογενειών

Συγκέντρωση πασχαλινών ειδών για μαθητές άπορων οικογενειών

Για ακόμη μία χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων πήρε την πρωτοβουλία και συγκεντρώνει πασχαλινά είδη για μαθητές. Τα πασχαλινά είδη θα συγκεντρωθούν για μαθητές άπορων οικογενειών του Δήμου, στους οποίους θα διατεθούν, μέσω των  σχολείων.
Οι τρικαλινοί μπορούν να προσφέρουν τα είδη αυτά από την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων (Γαριβάλδη 8), όπου βρίσκονται τα γραφεία του τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού. Οι δημότες μπορούν να προσφέρουν δώρα, τετράδια, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και ό,τι άλλο κρίνουν απαραίτητο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή