Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορους μαθητές Reviewed by Momizat on . Κοντά στους μαθητές με οικονομικές δυσκολίες και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων. Για μια ακόμη σχολική χρονιά, το 2016-17, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στ Κοντά στους μαθητές με οικονομικές δυσκολίες και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων. Για μια ακόμη σχολική χρονιά, το 2016-17, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στ Rating: 0

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορους μαθητές

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορους μαθητές

Κοντά στους μαθητές με οικονομικές δυσκολίες και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων. Για μια ακόμη σχολική χρονιά, το 2016-17, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στους συμπολίτες, για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών που θα αφορούν σε μαθητές με μειωμένες οικονομικές δυνατότητες.
Στόχος είναι η ενεργοποίηση των πολιτών, για να παρασχεθούν είδη απαραίτητα για τη μάθηση. Τέτοια είδη, ενδεικτικά, είναι: τετράδια, μολύβια, τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μαρκαδόροι, πρόσθετα βοηθήματα κ.α.
 Τα είδη ο κάθε συμπολίτης μπορεί να τα προσκομίζει στο γραφείο του τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού επί της οδού Γαριβάλδη 8 (Πνευματικό Κέντρο), στον 1ο όροφο και ώρες 8:00-14:00, καθημερινώς, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή