Συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα για τις ευρωεκλογές Reviewed by Momizat on . Ρήξη με την κυρίαρχη πολιτική σε όλα τα επίπεδα!   Οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Τρικάλων καλούμε  τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολ Ρήξη με την κυρίαρχη πολιτική σε όλα τα επίπεδα!   Οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Τρικάλων καλούμε  τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολ Rating: 0

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα για τις ευρωεκλογές

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα για τις ευρωεκλογές

Ρήξη με την κυρίαρχη πολιτική σε όλα τα επίπεδα!

 kke

Οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Τρικάλων καλούμε  τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία σε αποφασιστική μαχητική συστράτευση:

Να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στην περιφέρεια και τους δήμους

Για να χειραφετηθεί ο λαός από διλήμματα ξένα προς τα συμφέροντά του

Για να ενισχυθεί η μάχη ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση, για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών.

Πιο δυνατό το ΚΚΕ παντού σημαίνει πιο αποτελεσματική πάλη του λαού και της νεολαίας. Περισσότεροι κομμουνιστές εκλεγμένοι σημαίνει περισσότερα εμπόδια στην εφαρμογή της πολιτικής των κυβερνήσεων και της ΕΕ και λιγότερα εμπόδια στον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων. Σημαίνει έγκαιρη αποκάλυψη αντιλαϊκών μέτρων που προωθούνται στα Δημαρχεία, στις Περιφέρειες, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με ισχυρό ΚΚΕ θα δυναμώσει η λαϊκή οργάνωση, η αλληλεγγύη, η αισιοδοξία και η μαχητικότητα ότι ο λαός μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και όχι θεατής στα αντιλαϊκά σενάρια διαχείρισης της κρίσης είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με ΝΔ. Με ισχυρό ΚΚΕ προωθείται η Λαϊκή Συμμαχία, που θα ανοίξει το δρόμο για συνολικότερες ανατροπές στο πεδίο της εξουσίας και της οικονομίας.

Διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση για τις θέσεις του Κόμματος μπροστά στις Ευρωεκλογές , Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές:

την Πέμπτη 13 Φλεβάρη , στις 7μμ,

στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Θα μιλήσει ο Ελισσαίος Βαγενάς, 

μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

 και υπεύθυνος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Κόμματος.

ΤΡΙΚΑΛΑ  11/02/2014
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή