Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ με τον Παν. Κορομπλή στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η συγκέντρωση του ΟΧΙ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Παναγιώτη Κουρουμπλ Την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η συγκέντρωση του ΟΧΙ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Παναγιώτη Κουρουμπλ Rating: 0

Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ με τον Παν. Κορομπλή στα Τρίκαλα

koromplis
Την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η συγκέντρωση του ΟΧΙ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, υπουργό Υγείας.
Η ανακοίνωση της νεολαίας:
Εκπρόσωποι των δανειστών με τη βοήθεια των πρόθυμων εντός της χώρας επενδύουν στο φόβο και στην καταστροφή. Αξιωματούχοι της Ε.Ε. προχωρούν σε δηλώσεις κάνοντας τον μπαμπούλα στον ελληνικό λαό. Στόχος τους είναι η αποσταθεροποίηση και να μην εκφράσει ο ελληνικός λαός, σε καθεστώς ηρεμίας, το ισχυρό ΟΧΙ στα μνημόνια και τη λιτότητα.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου ο ελληνικός λαός αποφασισμένα και περήφανα θα δηλώσει το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας- της δημοκρατίας- της ΖΩΗΣ!
Το Γραφείο Τύπου
Τρίκαλα 01.07.2015

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή