Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ σήμερα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σήμερα Πέμπτη και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η συγκέντρωση του ΟΧΙ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, υπου Σήμερα Πέμπτη και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η συγκέντρωση του ΟΧΙ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, υπου Rating: 0

Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ σήμερα στα Τρίκαλα

kapelas

Σήμερα Πέμπτη και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η συγκέντρωση του ΟΧΙ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, υπουργό Υγείας.
Η ανακοίνωση της νεολαίας:
Εκπρόσωποι των δανειστών με τη βοήθεια των πρόθυμων εντός της χώρας επενδύουν στο φόβο και στην καταστροφή. Αξιωματούχοι της Ε.Ε. προχωρούν σε δηλώσεις κάνοντας τον μπαμπούλα στον ελληνικό λαό. Στόχος τους είναι η αποσταθεροποίηση και να μην εκφράσει ο ελληνικός λαός, σε καθεστώς ηρεμίας, το ισχυρό ΟΧΙ στα μνημόνια και τη λιτότητα.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου ο ελληνικός λαός αποφασισμένα και περήφανα θα δηλώσει το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας- της δημοκρατίας- της ΖΩΗΣ!
Το Γραφείο Τύπου
Τρίκαλα 01.07.2015

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή