Συγκέντρωση φαρμάκων από την “Πράσινη Κιβωτό” στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η Εθελοντική Οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός», σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων προγραμματίζει για το Σάββατο 8 Μαρτίου, Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η Εθελοντική Οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός», σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων προγραμματίζει για το Σάββατο 8 Μαρτίου, Rating: 0

Συγκέντρωση φαρμάκων από την “Πράσινη Κιβωτό” στα Τρίκαλα

Συγκέντρωση φαρμάκων από την “Πράσινη Κιβωτό” στα Τρίκαλα

Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η Εθελοντική Οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός», σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων προγραμματίζει για το Σάββατο 8 Μαρτίου, τη συγκέντρωση φαρμάκων για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αλλά και δυσχέρεια να τα προμηθευτούν.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα γίνει στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο και θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί μέχρι στις 2 το μεσημέρι.

Τα φάρμακα θα διατεθούν στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Τρικκαίων.

Καλούνται οι συμπολίτες μας που θέλουν και μπορούν να συνδράμουν αυτή την πρωτοβουλία γιατί «Όλοι Μαζί Μπορούμε» να ενισχύσουμε το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου μας, να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τη δραστηριότητα, στηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο οποίος και θα την προβάλει στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιο σας