"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Συγκίνηση και πολλές αναμνήσεις στη Γαρδικιώτικη εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν “παιδιά από τον Ασπροπόταμο και το τρανό Γαρδίκι”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν  στον Ευεργετικό Σύλλογο Γαρδικίου  “Οι Άγιοι Ανάργυροι”, για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων .

Στην πολιτιστική εκδήλωση, βραβεύθηκαν ο καθηγητής στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου της Αριζόνα των ΗΠΑ, Κωνσταντίνος Μπαλάνης, ο Επιμελητής Α’, καρδιοχειρουργός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών, Ιπποκράτειο, Βασίλης Λόζος, ο Διευθυντής Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων στην Ευρωκλινική Αθηνών και διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Ευάγγελος Καρβούνης και ο φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, Ευάγγελος Καραθάνος.

Το βραβείο του Κωνσταντίνου Μπαλάνη, καθώς ο ίδιος διαμένει στις ΗΠΑ, το παρέλαβε ο αδερφός του, συνταξιούχος δικηγόρος, με καταγωγή από το Γαρδίκι, Βασίλης Μπαλάνης.

Για τους επιστήμονες, οι οποίοι βραβεύθηκαν, μολονότι το επιστημονικό τους αντικείμενο διαφέρει, μολονότι ανήκουν σε διαφορετική ηλικιακή γενιά, μολονότι δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές, ακόμα και σε διαφορετική ήπειρο, κοινή συνισταμένη αποτελεί η πίστη τους στην σημασία της έρευνας, η μεθοδικότητά τους και υψηλή κατάρτισή τους.

Την εκδήλωση συντόνισαν  η Κων/να Τσιγαρίδα συντονίστρια εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και  η Πρόεδρος του Ευεργετικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρδικίου Τζένη Θανασούλα-Σγούρου, ενώ χαιρετισμούς απηυθύναν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας και ο Πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων Μιχάλης Μαγειρίας. 

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με παραδοσιακά τραγούδια, που τραγούδησαν οι Κώστας Ακρίβος και  Σωτήρης Γοργογέτας, ενώ κλαρίνο έπαιξε ο γιατρός Γρηγόρης Χατζηλυμπέρης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης