Συγκίνηση στην παρουσίαση του βιβλίου “Δρόμοι” του πρόωρα χαμένου τρικαλινού συγγραφέα, Πέτρου Κουτσιαμπασάκου Reviewed by Momizat on . . Το πρωί της Παρασκευής, παρόντων των δύο αδελφών του (του σκηνοθέτη Δημήτρη και του Κώστα), σε μια σημαντική πρωτοβουλία του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μά . Το πρωί της Παρασκευής, παρόντων των δύο αδελφών του (του σκηνοθέτη Δημήτρη και του Κώστα), σε μια σημαντική πρωτοβουλία του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μά Rating: 0

Συγκίνηση στην παρουσίαση του βιβλίου “Δρόμοι” του πρόωρα χαμένου τρικαλινού συγγραφέα, Πέτρου Κουτσιαμπασάκου

koytsampasakos 2

. Το πρωί της Παρασκευής, παρόντων των δύο αδελφών του (του σκηνοθέτη Δημήτρη και του Κώστα), σε μια σημαντική πρωτοβουλία του τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη, διοργάνωση την παρουσίαση του βιβλίου «Δρόμοι».
koytsampasakos
Σε συγκινητική ατμόσφαιρα και με παρουσία πολλών τρικαλινών, ο ποιητής Ηλίας Κεφάλας συντόνισε, ο ηθοποιός Σάκης Μπιλιάλης διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο και η διευθύντρια του 32ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Κώστας Βίρβος, κ. Ελένη Τζαβέλλα, απάνθισε τα προτερήματα των «Δρόμων»: ενός βιβλίου που με τη γνωστή μαστόρικη γραφή τού Κουτσιαμπασάκου, κερδίζει σε ανάγνωση και μυθιστορηματική ουσία, μέσω των διηγημάτων που εμφανίζονται να συνεπαίρνουν τον κάθε αναγνώστη.
Προλόγισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Αθλησης κ. Βασιλένα Μητσιάδη, ενώ προβλήθηκε ένα απόσπασμα εκπομπής (Βιβλία στο κουτί), όπου ο αδικοχαμένος συγγραφέας από το Αρματολικό Τρικάλων, αναφερόταν στο προηγούμενο βιβλίο του, την «Πόλη παιδιών».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή