Συγκίνηση, χαρά, χορός, για τους νέους αποφοίτους της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Νέα πορεία στη ζωή τους χαράσσουν οι νέοι πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, οι οποίοι ορκίστηκαν  το μεσημέρι σε τελετή που διοργανώθηκε στο πνευματικό κέντρο Τρικ Νέα πορεία στη ζωή τους χαράσσουν οι νέοι πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, οι οποίοι ορκίστηκαν  το μεσημέρι σε τελετή που διοργανώθηκε στο πνευματικό κέντρο Τρικ Rating: 0

Συγκίνηση, χαρά, χορός, για τους νέους αποφοίτους της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων

Νέα πορεία στη ζωή τους χαράσσουν οι νέοι πτυχιούχοι του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, οι οποίοι ορκίστηκαν  το μεσημέρι σε τελετή που διοργανώθηκε στο πνευματικό κέντρο Τρικάλων.

Παρόντες στη τελετή, οι γονείς, φίλοι και συγγενείς των πτυχιούχων, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί τους στιγμές χαράς και συγκίνησης για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών τους.

 

Οι πτυχιούχοι εκτός από τα πτυχία τους έλαβαν και τις ευχές των πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αλλά και των τοπικών Αρχών για ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον, έστω και σε δύσκολους καιρούς, όπως είναι η εποχή που διανύουμε.

tefaa_apof10 tefaa_apof8 tefaa_apof6 tefaa_apof9 tefaa_apof3 tefaa_apof2 tefaa_apof1 tefaa_apof11 tefaa_apof7 tefaa_apof5 tefaa_apof

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή