Συγκινητικό το οπτικοποιημένο πλέον “Requiem για τον Θανάση Χονδρό” Reviewed by Momizat on . Σαράντα μέρες πέρασαν από τον χαμό του Θανάση Χονδρού και η οικογένεια τέλεσε το μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Ριζαριό Τρικάλων. Το μνημόσυν Σαράντα μέρες πέρασαν από τον χαμό του Θανάση Χονδρού και η οικογένεια τέλεσε το μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Ριζαριό Τρικάλων. Το μνημόσυν Rating: 0

Συγκινητικό το οπτικοποιημένο πλέον “Requiem για τον Θανάση Χονδρό”

Συγκινητικό το οπτικοποιημένο πλέον “Requiem για τον Θανάση Χονδρό”

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον χαμό του Θανάση Χονδρού και η οικογένεια τέλεσε το μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Ριζαριό Τρικάλων. Το μνημόσυνο τελέστηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με την επιμέλεια του γραφείου τελετών «Παναγιώτου». Επίσης, η οικογένειά προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκης & Σταγών το ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να τα διαθέσει για της ανάγκες αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.
Οπως είχαμε δημοσιεύσει πριν 20 ημέρες, οι φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου νέου, είχαν συνδέσει ένα τραγουδι, ένα Requiem, που είναι ένα αποχαρετιστήριο τραγούδι, του θανάτου, κατά τη δυτικοευρωπαϊκή έννοια.
Πλέον, το τραγούδι οπτικοποιήθηκε και ανέβηκε στο youtube. Δείτε το άκρως συγκινητικό βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή