Συγκλονίστηκε ο Μπουτίνας με τη Γιάννα και η Γιάννα με τον Μπουτίνα Reviewed by Momizat on . Συγκλονιστικό ανάγνωσμα τα γράμματα που έγραψαν η Γιάννα Δασκαλάκη προς τον Γιάννη Μπουτίνα και η απάντηση προς την "Απόλυτη Κυρία" όπως την αποκαλεί από τον πε Συγκλονιστικό ανάγνωσμα τα γράμματα που έγραψαν η Γιάννα Δασκαλάκη προς τον Γιάννη Μπουτίνα και η απάντηση προς την "Απόλυτη Κυρία" όπως την αποκαλεί από τον πε Rating: 0

Συγκλονίστηκε ο Μπουτίνας με τη Γιάννα και η Γιάννα με τον Μπουτίνα

Συγκλονίστηκε ο Μπουτίνας με τη Γιάννα και η Γιάννα με τον Μπουτίνα

Συγκλονιστικό ανάγνωσμα τα γράμματα που έγραψαν η Γιάννα Δασκαλάκη προς τον Γιάννη Μπουτίνα και η απάντηση προς την “Απόλυτη Κυρία” όπως την αποκαλεί από τον περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Καλαμπάκας.

Ο Μπουτίνας που είναι πολύ ελίτ και πολύ ευαίσθητος τύπος με άψογη αισθητική εντυπωσιάστηκε από την εμβληματική αγωνίστρια Γιάννα.

Και ο Βαρδινογιάννης επαναστάτης νομίζει ότι είναι.

Αν και υπάρχουν σκατόψυχοι που δεν θα του αναγνωρίσουν του Γιάννη Μπουτίνα ούτε αυτόν τον πρωτόγνωρο εντυπωσιασμό.

Από αύριο θα κυκλοφορεί με φουστανέλα και τσαρούχια για να κάνει εντύπωση. Θα πίνει φρεντο στην πλατεία της Καλαμπάκας ντυμένος οπλαρχηγός.

Λοιπον

Μεγάλη μας τιμή η επίσκεψη της , μεγάλη τιμή για τη χώρα η τεράστια προσφορά της και ακόμη πιο μεγάλη τιμή , το καθετί που καταφέρνει κάθε μέρα για την Ελλάδα μας .
Την ευχαριστούμε για ότι κάνει και ότι σχεδιάζει !!!
Γιάννης Μπουτίνας
Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού
Περιφέρειας Θεσσαλίας

¨Αγαπητέ κύριε Μπουτίνα, Αγαπητέ Γιάννη,
 
Συγχαρητήρια για το εντυπωσιακό περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 85 η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που φέτος είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση.
 
Μια μοναδική ευκαιρία να προβληθεί η χώρα μας διεθνώς, μέσα από το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός του τόπου μας, που φέτος αναδεικνύει την ιστορική συνέχεια και τις αναπτυξιακές προοπτικές
όλων των Περιφερειών στα επόμενα χρόνια.
 
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προβάλλει, με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά μέσα, τα μεγάλα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στην πράσινη ανάπτυξη, στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στα έργα υποδομής
και στα μοναδικά προϊόντα της, προσελκύοντας το έντονο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών και μεγάλου πλήθους επισκεπτών.
 
Σε ευχαριστώ πολύ για τις εκδόσεις και το εξαιρετικό κρασί, με την ευχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.   
 
 
Με εκτίμηση & φιλία,
 
Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ¨

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή