Συγκλονισμένο το Μαλακάσι από τον χαμό του ταξιτζή Reviewed by Momizat on . Συγκλονισμένο είναι το Μαλακάσι, από τον θάνατο του ταξιτζή του χωριού. Ο 56χρονος Χ.Γ. βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός από κυνηγετική καραμπίνα, έχοντας επιστρ Συγκλονισμένο είναι το Μαλακάσι, από τον θάνατο του ταξιτζή του χωριού. Ο 56χρονος Χ.Γ. βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός από κυνηγετική καραμπίνα, έχοντας επιστρ Rating: 0

Συγκλονισμένο το Μαλακάσι από τον χαμό του ταξιτζή

Συγκλονισμένο το Μαλακάσι από τον χαμό του ταξιτζή

Συγκλονισμένο είναι το Μαλακάσι, από τον θάνατο του ταξιτζή του χωριού. Ο 56χρονος Χ.Γ. βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός από κυνηγετική καραμπίνα, έχοντας επιστρέψει από τη δουλειά του. Οι πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια.
Ο ταξιτζής εξυπηρετούσε όλο το χωριό, μεταφέροντας τους κατοίκους, όχι μόνο από και προς Τρίκαλα ή Καλαμπάκα, αλλά και προς το παζάρι του Μετσόβου. Παραλλήλως, είχε και έναν ρόλο επαφής με τον κόσμο, αφού αναλάμβανε να μεταφέρει φάρμακα και διάφορα είδη ή να πληρώνε λογαριασμούς, για τους κατοίκους που επιμένουν να ζουν στο χωριό ή διαμένουν σε αυτό τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά δεν διαθέτουν δυνατότηα μετακίνησης.
Αναμένεται να ανακοινωθεί η ώρα της ταφής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή